Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3519g3770kcal812.9g0g52.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton704g148kcal2.1g11.3g0g0.7g
Oliiviöljy 591g5228kcal0g0g591.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original99g69kcal3.9g7.9g3g3g
Hunaja 282g930kcal1.4g227.5g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g20367kcal1643.6g504.2g1295g14.8g
Valittu annoskoko5208g10184kcal821.8g252.1g647.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna2604g5092kcal410.9g126.1g323.8g3.7g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744