Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl244g322kcal32g0.7g20.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g144g586kcal0g144.4g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g41g142kcal5.3g27.6g1g0g
Perunajauhot,rainbow83g268kcal0.1g67g0.1g1.2g
Leivontamargariini Euroshopper10g71kcal0.1g0.1g7.9g0g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2791kcal75.4g482.2g58.4g2.4g
Valittu annoskoko525g1395kcal37.7g241.1g29.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna263g698kcal18.9g120.6g14.6g0.6g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746