Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g169g29kcal3.2g3.5g0.3g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1051g1093kcal45g11.6g94.4g0g
Valittu annoskoko525g547kcal22.5g5.8g47.2g0g
Annoskoko puolitettuna263g273kcal11.3g2.9g23.6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102