Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g1440g5040kcal115.2g1080g24.5g43.2g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Kanaliemi laimennettu 3600g357kcal9.7g15.5g28.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g14298kcal254.6g2195.8g489.8g88.6g
Valittu annoskoko5280g7149kcal127.3g1097.9g244.9g44.3g
Annoskoko puolitettuna2640g3574kcal63.7g549g122.5g22.2g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080