Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.6g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.1g28kcal1g5.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g490kcal6.2g56.2g27.2g1.2g
Valittu annoskoko53g245kcal3.1g28.1g13.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g122kcal1.6g14.1g6.8g0.3g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.8g25.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822