Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipulikuutiot rainbow5.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%14g12kcal0.1g0.6g1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g5.5g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Poronkäristys, Polarica26g34kcal5.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g148kcal11.8g1.6g10.8g0g
Valittu annoskoko54g74kcal5.9g0.8g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna27g37kcal3g0.4g2.7g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713