Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 9g3.1kcal0g0.3g0.1g0.3g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.5g5kcal0g1.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.4g2.6kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g48kcal0g10.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko54g24kcal0g5.1g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal0g2.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g45kcal0g9.5g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353