J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 43g15kcal0.1g3g0g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 3.2g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.9g31kcal0g7.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g92kcal0.2g21.4g0g1.8g
Valittu annoskoko54g46kcal0.1g10.7g0g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g23kcal0.1g5.4g0g0.5g
Arvot/100g100g86kcal0.2g19.9g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403