Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt2000g1400kcal52g130g64g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Arla Apetina Feta 3%1000g1100kcal180g20g30g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g11802kcal1231.8g328.8g589.2g22.2g
Valittu annoskoko5300g5901kcal615.9g164.4g294.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna2650g2951kcal308g82.2g147.3g5.6g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211