Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 1802g9281kcal296.3g0g913.5g0g
Herkkusieni 481g77kcal10.1g1.4g1.6g7.2g
Pasta Torino tumma1502g5256kcal270.3g886g58.6g90.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1201g1021kcal12g42g84.1g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10632g31447kcal1186g1890.6g2117g205.8g
Valittu annoskoko5316g15724kcal593g945.3g1058.5g102.9g
Annoskoko puolitettuna2658g7862kcal296.5g472.7g529.3g51.5g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201