Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g100g128kcal14.9g0g9g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Vehnäjauho, sunnuntai20g70kcal2.4g14.2g0.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g13g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g601kcal37g33.4g38.4g2.6g
Valittu annoskoko533g300kcal18.5g16.7g19.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna266g150kcal9.3g8.4g9.6g0.7g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403