Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1425g7835kcal14.2g14.2g854.8g0g
Sokeri 1211g4915kcal0g1209.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g57g228kcal0g56.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1175g1677kcal146.9g3.5g120.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1389g4766kcal141.5g972.3g16.7g48.6g
Leivinjauhe 71g125kcal3.7g26.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g39092kcal612.6g4566g1984g98g
Valittu annoskoko5328g19546kcal306.3g2283g992g49g
Annoskoko puolitettuna2664g9773kcal153.2g1141.5g496g24.5g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059