KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g42g231kcal4.2g9.6g18g0g
Voi, 1 tl, 5 g112g819kcal1.1g1.1g89.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton28g90kcal6.5g2.9g5.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka56g210kcal0.7g51.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)280g353kcal30.8g0.8g25.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g101kcal4g1.1g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g3607kcal94.6g134.2g295.6g0g
Valittu annoskoko536g1804kcal47.3g67.1g147.8g0g
Annoskoko puolitettuna268g902kcal23.7g33.6g73.9g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156