Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g750g210kcal4.5g44.6g1.5g18.7g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1200g1668kcal228g0g84g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g300g270kcal9g10.5g21g2.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g5738kcal522g222.6g303.6g109.8g
Valittu annoskoko5376g2869kcal261g111.3g151.8g54.9g
Annoskoko puolitettuna2688g1435kcal130.5g55.7g75.9g27.5g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404