Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 38g24kcal1.1g1.8g1.3g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g181kcal3.6g16.2g11.2g0g
Valittu annoskoko54g91kcal1.8g8.1g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna27g45kcal0.9g4.1g2.8g0g
Arvot/100g100g168kcal3.3g15g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979