Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 22g12kcal0.3g2.9g0g0.2g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g9g28kcal1.8g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g152kcal7.6g6.2g10.8g0.6g
Valittu annoskoko54g76kcal3.8g3.1g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g38kcal1.9g1.6g2.7g0.2g
Arvot/100g100g141kcal7g5.7g10g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874