Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g28g56kcal5.6g0g3.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.9g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä3.5g6.2kcal0g0.2g0.6g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g2.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g172kcal12.6g5.6g10.8g0.2g
Valittu annoskoko54g86kcal6.3g2.8g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g43kcal3.2g1.4g2.7g0.1g
Arvot/100g100g158kcal11.6g5.1g9.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179555