Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Mustikka metsä- 14g6.2kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Kaurahiutale 2.8g11kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g369kcal5g43.2g18.6g2.6g
Valittu annoskoko55g184kcal2.5g21.6g9.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna27g92kcal1.3g10.8g4.7g0.7g
Arvot/100g100g338kcal4.6g39.6g17g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181