Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g11g9kcal0.1g2.1g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.3kcal0g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g261kcal3.8g33.6g12g1.4g
Valittu annoskoko55g130kcal1.9g16.8g6g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g65kcal1g8.4g3g0.4g
Arvot/100g100g238kcal3.5g30.6g10.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117