JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)850g1913kcal51g340g42.5g17g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g300g270kcal4.5g60g1.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1250g3750kcal287.5g0g287.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 3000g6643kcal525g0g510g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g25151kcal1736g800g1683g34g
Valittu annoskoko5400g12576kcal868g400g841.5g17g
Annoskoko puolitettuna2700g6288kcal434g200g420.8g8.5g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075