Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet131g160kcal28g0g5.3g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g94g39kcal1.3g7.6g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g15g8kcal0.9g0.8g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g25g31kcal0.8g6.5g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.9g5.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1082g760kcal80.6g30.6g33.8g0g
Valittu annoskoko541g380kcal40.3g15.3g16.9g0g
Annoskoko puolitettuna271g190kcal20.2g7.7g8.5g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045