Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 450g879kcal84.1g0g60.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot90g261kcal12.6g0.9g23.4g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g2286kcal193.6g2.8g168.4g0g
Valittu annoskoko545g1143kcal96.8g1.4g84.2g0g
Annoskoko puolitettuna272g571kcal48.4g0.7g42.1g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285973