Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1000g2829kcal46g313.9g150.9g55g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Sipulikuutiot rainbow800g80kcal12g12g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1200g3959kcal323.9g0g287.9g0g
Kananmuna kuoreton800g1144kcal96g0g80g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g19038kcal1034.6g747g1281.4g145.4g
Valittu annoskoko5440g9519kcal517.3g373.5g640.7g72.7g
Annoskoko puolitettuna2720g4760kcal258.7g186.8g320.4g36.4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574