Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton4030g5762kcal483.6g0g403g0g
Kuohukerma,valio,2dl672g2284kcal13.4g20.1g235.1g0g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g67g490kcal0g0g53.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g604g3627kcal126.9g39.9g326.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g24326kcal1247.8g120g2036.4g0g
Valittu annoskoko5440g12163kcal623.9g60g1018.2g0g
Annoskoko puolitettuna2720g6082kcal312g30g509.1g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703