Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g801g2804kcal40.1g560.8g48.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g801g1122kcal44.1g152.2g36.1g0g
Vispikerma Flora 20%801g1763kcal24g40.1g160.2g0g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Mansikka 2804g1305kcal14g235.5g5.6g53.3g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka200g76kcal2g18.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g14464kcal248.4g2094.8g500g106.6g
Valittu annoskoko5448g7232kcal124.2g1047.4g250g53.3g
Annoskoko puolitettuna2724g3616kcal62.1g523.7g125g26.7g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397