Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 720g5223kcal8.6g2.9g585.4g0g
Sokeri 1632g6624kcal0g1630.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 960g3169kcal19.2g28.8g336g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Ruokasooda 24g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g24g75kcal2.6g14.4g1.7g6.7g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g42394kcal510.8g5540.2g1991.8g122.6g
Valittu annoskoko5472g21197kcal255.4g2770.1g995.9g61.3g
Annoskoko puolitettuna2736g10599kcal127.7g1385.1g498g30.7g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465