Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl72g245kcal10.1g40.3g4.8g7.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl180g630kcal25.2g115.2g5.6g9.9g
Juusto Oltermanni 17%90g195kcal27g0g15.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen180g59kcal5.9g8.8g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g162kcal0g0g18g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g2615kcal137.4g335.4g87.4g35.6g
Valittu annoskoko549g1307kcal68.7g167.7g43.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna275g654kcal34.4g83.9g21.9g8.9g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374