Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse25g188kcal0g0g20.8g0g
Sipulikuutiot rainbow56g5.6kcal0.8g0.8g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%141g120kcal1.4g6.3g9.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g56g96kcal4.2g0.8g8.4g0g
Poronkäristys, Polarica270g351kcal54.1g0g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1520kcal121g15.8g110.6g0g
Valittu annoskoko549g760kcal60.5g7.9g55.3g0g
Annoskoko puolitettuna275g380kcal30.3g4g27.7g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713