Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g12g5.6kcal0g1.4g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Basilika, tuore 35g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Chili paprika punainen12g4.7kcal0.2g1.1g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g210g393kcal5.5g2.3g40.8g5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g35g136kcal11.6g0g10g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g8.8g71kcal0g0g8.1g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g228g216kcal6.8g44.6g0.7g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g1692kcal51.8g102.6g120g16.2g
Valittu annoskoko549g846kcal25.9g51.3g60g8.1g
Annoskoko puolitettuna275g423kcal13g25.7g30g4.1g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292