Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 960g312kcal4.2g33.1g6.7g31.7g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 152g509kcal0.1g124g0.1g2.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g44g266kcal3g25.6g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10992g4935kcal14.6g1044.8g44.4g67.6g
Valittu annoskoko5496g2467kcal7.3g522.4g22.2g33.8g
Annoskoko puolitettuna2748g1234kcal3.7g261.2g11.1g16.9g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353