Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper7.3g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka15g45kcal1.4g8.9g0.3g2.2g
Mustikka29g10kcal0.1g1.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g245kcal3.2g29.8g12.4g6.4g
Valittu annoskoko55g123kcal1.6g14.9g6.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna28g61kcal0.8g7.5g3.1g1.6g
Arvot/100g100g222kcal2.9g27g11.2g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277