Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 19g97kcal3.1g0g9.5g0g
Herkkusieni 5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma16g55kcal2.8g9.2g0.6g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g327kcal12.2g19.6g22g2.2g
Valittu annoskoko55g164kcal6.1g9.8g11g1.1g
Annoskoko puolitettuna28g82kcal3.1g4.9g5.5g0.6g
Arvot/100g100g296kcal11g17.7g19.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201