Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g86kcal0.1g0g9.6g0g
Siirappi 6.6g20kcal0g4.9g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12.1g0g0g
Kaurahiutale 23g85kcal3.3g12.9g1.7g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g496kcal7.2g63.2g22.6g4.8g
Valittu annoskoko56g248kcal3.6g31.6g11.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna28g124kcal1.8g15.8g5.7g1.2g
Arvot/100g100g447kcal6.5g56.9g20.4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331202