Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 2g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Naudanpaisti 20g22kcal4.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g70kcal8.8g2.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko56g35kcal4.4g1.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g18kcal2.2g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g63kcal7.9g2.3g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579