Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g150g525kcal12g112.5g2.6g4.5g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.2g0.2g20g0g
Kanaliemi laimennettu 375g37kcal1g1.6g3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1489kcal26.4g228.6g51.2g9.2g
Valittu annoskoko550g745kcal13.2g114.3g25.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna275g372kcal6.6g57.2g12.8g2.3g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080