J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4371g1556kcal7g310.8g3.9g87.4g
Vesi, vesijohtovesi 324g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g809g3157kcal0g793.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g9425kcal14g2208g7.8g174.8g
Valittu annoskoko5504g4712kcal7g1104g3.9g87.4g
Annoskoko puolitettuna2752g2356kcal3.5g552g2g43.7g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403