Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g95g695kcal1g1g76.2g0g
Sokeri 101g411kcal0g101.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g48g29kcal1.8g3.5g1g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 124g425kcal12.6g86.6g1.5g4.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.7g21kcal1.1g0.6g1.2g1.7g
Marianne crush 150g71g307kcal0.9g61.4g6g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Sokeri 4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g2.9g13kcal0g2.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g4208kcal56.6g540.8g195.6g15g
Valittu annoskoko552g2104kcal28.3g270.4g97.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna276g1052kcal14.2g135.2g48.9g3.8g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050