Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen167g33kcal1g6.3g0.5g2.3g
Tomaattimurska 334g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g462kcal7.6g53.4g21.2g18.6g
Valittu annoskoko552g231kcal3.8g26.7g10.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna276g116kcal1.9g13.4g5.3g4.7g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216