Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 93g826kcal0g0g93.4g0g
Sipuli 367g111kcal4.6g17.6g0.7g6.2g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1669g334kcal10g63.4g5g23.4g
Tomaattimurska 3337g981kcal18.7g176.9g6.7g63.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g4620kcal75g533.2g212.2g188.2g
Valittu annoskoko5520g2310kcal37.5g266.6g106.1g94.1g
Annoskoko puolitettuna2760g1155kcal18.8g133.3g53.1g47.1g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216