Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 188g967kcal30.9g0g95.2g0g
Herkkusieni 50g8kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Pasta Torino tumma156g548kcal28.2g92.3g6.1g9.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g3276kcal123.8g197.2g220.8g21.6g
Valittu annoskoko554g1638kcal61.9g98.6g110.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna277g819kcal31g49.3g55.2g5.4g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201