Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg3000g1590kcal42g342g6g0g
Atria kevyt jauheliha1200g2040kcal228g0g120g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g750g900kcal25.5g27g75g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl600g510kcal8.4g26.4g42g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g10080kcal607.8g790.8g486g0g
Valittu annoskoko5580g5040kcal303.9g395.4g243g0g
Annoskoko puolitettuna2790g2520kcal152g197.7g121.5g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643