Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark16g83kcal1.2g5g6.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Canderel makeutusjauhe0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g467kcal8.4g12g43.6g0g
Valittu annoskoko56g233kcal4.2g6g21.8g0g
Annoskoko puolitettuna28g117kcal2.1g3g10.9g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.7g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881