Omena-banaanipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja viimeiseksi sulatettu voi.

Viipaloi omenat ja banaanit.

Levitä taikiina uunipellille ja hedelmäviipaleet päälle.

Paista 200 °C 30 min. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Teehelmi

Teehelmi sanoi...

Kokeilin myös 2,5 dl sokeria+0,5 dl fariinisokeria -yhdistelmällä pelkän sokerin sijaan.

torstai 08.09.2011 klo 19:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 8.2g33kcal0g8.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 6.4g46kcal0.1g0g5.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g12g10kcal0.1g2.1g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.4kcal0g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g268kcal4g34.2g12.2g1.4g
Valittu annoskoko56g134kcal2g17.1g6.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g67kcal1g8.6g3.1g0.4g
Arvot/100g100g238kcal3.6g30.4g10.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249117