Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl26g35kcal3.4g0.1g2.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g16g63kcal0g15.5g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g4.4g15kcal0.6g3g0.1g0g
Perunajauhot,rainbow8.9g29kcal0g7.2g0g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper1.1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g299kcal8g51.8g6.2g0.2g
Valittu annoskoko56g150kcal4g25.9g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g75kcal2g13g1.6g0.1g
Arvot/100g100g265kcal7.1g45.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746