Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)35g24kcal0.6g5.2g0g0g
Emmental, punaleima 17%7g20kcal2.4g0g1.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g113kcal6.4g11.6g4.4g0g
Valittu annoskoko56g56kcal3.2g5.8g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna28g28kcal1.6g2.9g1.1g0g
Arvot/100g100g100kcal5.7g10.3g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629