Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.2kcal0.2g1.8g0g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g8.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g7.1g17kcal0.9g0g1.4g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g57kcal2.4g4.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko57g29kcal1.2g2.3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g14kcal0.6g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g50kcal2.1g4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271070