Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito valio29g10kcal1g1.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g10g12kcal1g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.6g27kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g201kcal6g25.8g7.8g0.6g
Valittu annoskoko57g100kcal3g12.9g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g50kcal1.5g6.5g2g0.2g
Arvot/100g100g176kcal5.3g22.7g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412