Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy160g848kcal12.6g51.2g67.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g4416kcal41.2g126.4g414.4g0g
Valittu annoskoko560g2208kcal20.6g63.2g207.2g0g
Annoskoko puolitettuna280g1104kcal10.3g31.6g103.6g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003