Lasagne

Silppua 1 iso sipuli ja valkosipulit ja paista jauhelihan kanssa.

Mausta ja suolaa jauheliha maun mukaan.

Lisää pannulle tomaattimurska, tomaattipyree ja liemikuutiot.

raasta juusto ja ja lisää pannulle ruokakerma, vesi ja puolet juustoraasteesta.

Kypsyttele tovi ja tarkista maku.

lado vuokaan kerroksittain jauhelihakastiketta ja lasagnelevyjä ja päällimmäiseksi loppu juustoraaste.

Paista 200C n.30-40min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g113g39kcal1.1g7.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.5g11kcal0.5g0.1g1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g16g12kcal0.7g2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)113g96kcal1.1g3.9g7.9g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.45g126kcal13.5g0.7g7.7g0g
Lasagnelevy Rainbow39g145kcal5.5g28g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1121g1197kcal81.2g90.4g55.2g5.2g
Valittu annoskoko560g599kcal40.6g45.2g27.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna280g299kcal20.3g22.6g13.8g1.3g
Arvot/100g100g107kcal7.2g8.1g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111620