Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g571g1027kcal42.2g22.8g79.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2282g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)342g92kcal4.5g16.4g0.7g5.8g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1150g4024kcal155.2g754.2g33.3g69g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g29g188kcal0g0g21.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1141g2596kcal216.8g0g194g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu86g223kcal26.5g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g16301kcal890.4g1586.8g683.6g149.6g
Valittu annoskoko5600g8150kcal445.2g793.4g341.8g74.8g
Annoskoko puolitettuna2800g4075kcal222.6g396.7g170.9g37.4g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978